Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje do Adda

Zuzia12611

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś mało szczegółowo opisane te niektóre misje.. O co chodzi z misją "Add, część 2" Dynamo pz.4 w ekwipunku? (Nie wiem nawet jak zrobiłam część 1 xD) Jeszcze misja "Z Addem w drodze 1.2" Przejdź plansze z odpowiednim poziomem (to mam zrobione 5/5), Użyj karty Add. Tylko, że ja żadnej karty Adda nie dostałam ;_; HELP

Opublikowano

Każdy Add (raz na konto) dostaje kostkę z koski ten kostka z dynamem pz 1. potem jest misja Add część 1 dynamo pz.1 w ekwipunku czyli poprostu jak masz zalozone te eq to je sciagnij i dostaniesz kostke z nstepnym donamem i tak samo z misją Add część 2 i 3. A karty dostaje sie raz dziennie 3 sztuki na skrzynke :P

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

Miałam ekspert.

Zakładałam i ściągałam te dynama i nic.. A te skrzynie z tymi kartami to jak? Bo nie zabardzo zrozumiałam xD Muszę jakąś skrzynie otworzyć?

Opublikowano

Chodziło o skrzynkę pocztową. Codziennie jak się zalogujesz i odczekasz bodajże 10min to na skrzynkę pocztową przysyłają ci 3 kary Add'a.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

może to nie te dyamo sprawdż czy pisze tam +8 Dynamo pz.4  

pJXLbfz.png

Opublikowano

1 Pewnie przez pomyłkę usunęłaś z eq.

2. Niestety nie. Jedyny sposób to stworzyć nowe konto.

pJXLbfz.png

Opublikowano

zabij bosa ale na hard bo jak lecisz przes mape no to nie... Musisz kupic to add ktore kazde konto dostaje ale jak chcesz ja 7 razy dropilem wiec nie ma 100%

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...